Skip to main content

Hi Welcom Back~


Assalamualaikum Hi. 

Ini merupakan posting yang pertama pada tahun 2019. Berhabuk dan bersarang labah-labah dah blog ini. Jari jemari nak menari di keyboard pun dah beku kaku hahaha. Entahlah disebabkan jarang nak mengupdatenya. 

Posting ini nak beritahu, bahawa aku akan buat account baru untuk blog. Dah buat dah pun cuma nak merasmikannya dulu belum buat masa sekarang. InshaAllah lepas ini nak bahagikan masa untuk merasmikan blog tersebut. Banyak juga benda nak post, apa boleh buat. Kesibukkan melanda. 

Oh ya, mungkin ada yang tak tahu. 
Aku dah masuk form 6, mungkin bolehlah scroll story 2018. Aduh bosannya ayat saiayyaa. Jarang nak mengupdate kekurangan idea sungguh! Dan dan tahun ini juga tahun terakhir di FORM 6. Mudahan dapat result 2020 nanti baik-baik sahaja. 

InshaAllah nak blogwalking mana-mana blog dalam masa terdekat. Dah tak tahu nak buat apa. Assignment ada. Cuma malas nak buat kahkah! Sekian. Rindu blog bye! 

Blog ini bakal disemadikan. Dan bakal dibuka lembaran baharunya nanti. Banyak kenangan banyak juga draft dibuat dulu. Pasal haihyahh ! Bye. 

Fihifzillah
Salam Ramadhan ke-22 :')

Comments

ray said…
yayyyy welcome back. mmg lama betul menyepi ni.
Dear Maira said…
Semoga dapat apa yang diimpikan. Welcome back! Kalau sudi, jemput ke blog saya obsesidrama.blogspot.com
Anonymous said…
I enjoy reading through an article that can make people think.
Also, many thanks for allowing mee to comment!

Popular posts from this blog

THROWBACK : Turn 18 [17.08] | HARI SUKAN | PESKO

Assalamualaikum. Hello. 
Muncul kembali sekian lama menghilangkan diri daripada blog. Alhamdulilah beberapa hari lepas, aku edit dan settle semua hal-hal blog yang berhabuk malah bersarang labah-labah ni. HAHA. Memang tak terniat pun nak edit sebenarnya. Tapi disebabkan kebosanan melanda dan memandangkan line internet tak siput mana pun. HAHA.

Baiklah!
Aku banyak delete entry 2016 sampai 2017. Aku dah tak nak baca benda lama :') Keciewaa selama itu :) Jadi, aku gantikan kekecewaan dengan membawa diri sejauh yang mungkin sampai satu tahap, aku nak give up dengan semua benda. Aku menangis dan aku kurungkan diri dalam bilik. Tak kisah dah benda tu. Asalkan aku dapat tenangkan fikiran.

Alhamdulilah. Kembali kepada asalnya :))
Moga diri ini terus tabah.
Bersemangat nak hadapi sesuatu masalah.

Nak taip memang panjang. Banyak yang perlu ditaip. Memandangkan exam untuk MUET 25/09 nanti :'( weyh!! Belum ready lagi. HAHA. Mengapakah aku taip benda ini macam membosankan -_-'


Baiklah!…

Sementara | Pergi Luu

Hey hey. 
Assalamualaikum. Mulai rindu dengan blog semenjak menyepi beberapa bulan ini. Heh! Memang aku nak menyepi. HAHAHA. 

Sebenarnya, plan nak buka blog pada 1/2 disebabkan masalah WiFi aku selalu guna buat hal. Maka hari ini aku cuba update lepastu belah jap sampai WiFi tu muncul balik. Rindu betul HAHA
.

Next week dah beli NO PIN untuk isi UPU. Result SPM keluar punya heboh entah bila tarikh keluar. Ada yang kata

28/2. Lagi,
9/3. Lagi,
18/3 Lagi,
28/3 

4 tarikh berbeza punya la hal haiyooO! Aku cakap kat diri ''aku malas ambil tahu hal result tu biar aku yg berlemak ni kurus'' 


sekarang aku gemuk! HAHAHA menternak lemak je keje. so? hewhew doublechin. lemak macam tayar lori (eheheheheh) the end, maaf andai yang follow blog ini minta followback atau blogwalking. Aku akan buka kali ke 2 blog bila ada wifi yg aku selalu guna.. 

Line slow aku takdapat nak letak gambar.. 

Fihifzillah uolls! Miss u muehehe!