Sunday, March 7, 2021

Kemanakahku Menghilang



Assalamualaikum, hi.
Baru ada kelapangan masa untuk aku buka blog. Memandangkan dah masuk bulan 3. Fullamakkk! Lama sangat tak update blog. HUHU. Otak pun beku untuk menaip apa entah. Jangan risau, pada 27/03 ni ada cuti seminggu aku akan ceritakan apa kisah aku dari bulan 1 hingga bulan 3 ni nanti ya. HAHAHA. 

Kalau berkesempatan, bolehlah aku ceritakan. Jangan risau akan berusaha untuk menyiapkannya sebagai kenangan dalam blog. HAHA

Minggu ini memang busy sangat-sangat. Dengan program sekolahnya lagi YaALLAH tak mampu nak cakap apa. HAHA. 

Okey sampai sini dululah ya. 

Jumpa lagi bila free HAHAHA. Byeeee!




 

No comments:

Post a Comment