Saturday, February 12, 2022

43 of 365 : Bakal BerCuti Lagiiiiiiiiiiiii

 



Assalamualaikum dan hai lagi 

Sekejap masa berlalu. Dah bulan Februari. Muehehe! Maka kita mulakan Februari ini dengan penuh kegembiraan ya kawan-kawan. Tak sempat nak update apa-apa sewaktu cuti satu minggu. Ulang alik balik kampung. Marathon drama pun cukup 1 series. Phew! Selebihnya, makan-makan. HOHOHO 


Cuti seminggu haritu sempatlah melepak dengan kawan-kawan. Walaupun tak se'complete' seperti selalu. Terasa juga kehilangan. Terasa juga kekurangan. Apabila orang yang kita tunggu untuk lengkapkan hari-hari kita itu tak datang. Hehe! Takpa, Afiqah banyak kawan HAHAHA 


Dannnnnn, sewaktu dikampung kan kan. 

Aku terjumpa ex-crush! Waktu form 6 dulu. HAHAHAHA. Bergetar-getar pula tangan aku bila tengok dia KAHKAH! Dahlah single nak crush dengan orang KAHKAH! aku tengah makan waktu tu, terus huru-hara dibuatnya grr. tak senang duduk. Bulatnya dunia weii terjumpa dia.. Aku dan kawan aku sorang nii pernah plan nak tarik jubah dia sewaktu rehearsal graduasi diorang supaya dia jatuh AHAHAHAHHA! Sebab aku tahu waktu tu dia dah ada gf HAHAHAHA bye cukup disini AHAH


Memandangkan cuti 3 minggu tak lama lagi, aku busy ? HAHAHAHAHA tak busy! Busy yang sendiri buat semata-mata nak marathon drama. Percayalah Afiqah terjebak dengan drama Chinese + Korea + Thailand HAHAHAHAHA sanggup pergi bayar VIP punya! Demi drama ye kawan-kawan. Hm. Kadang-kadang cuti ni perlu settle tugasan dulu sebelum bergerak travelling ke luar negeri KAHKAH! Moga baik-baik jelah! 


Tak dapat shopping face to face. Aku shopping di Shopee jelah cuti 3 minggu ni nanti KAHKAH! Aku nak beli banyak-banyak barang untuk hiasan pastu buang dalam tong sampah hmm k tak baik membazir. HEH! 


Moga aku dapat sekeping lesen lepasni. Aku asyik sebut perihal lesen. Bacanya tak! Exam semester 2 kena postpone. Aku siap boleh berhuahahaha. Orang struggle nak hafal itu ini *tepuk dahi tak ghetii nak berubah betul aku ni haahahaha semenjak meningkat usia nii kannn HAHAHAHA patutlah single HAHAHAHAHAH! 


Semoga dipermudahkan urusan semua. AllahumaAamiin. 

Berjumpa lagi di next entry! Rasanya ada kot sebelum atau selepas bercuti muehehehe. 


BYEEEEEE ! 

Fihifzillah :) 


2 comments: